Toimisto VERA

Tietoa meistä

Haluamme löytää asiakkaillemme parhaiten toimivat ratkaisut taloushallinnon käytännön toteutuksessa. Pyrimme aina hoitamaan työmme vastuullisesti, ammattitaitoisesti ja viivyttelemättä.

Ota yhteyttä

Toimintaperiaatteemme

Lainsäädäntö

Noudatamme voimassa olevia lakeja, ohjeistuksia sekä hyvää kirjanpitotapaa, joka perustuu mm. kirjanpitolakiin kirjanpitoasetukseen ja kirjanpitolautakunnan antamiin ohjeisiin ja lausuntoihin.

Luottamus

Kaikessa toiminnassamme olemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, emme paljasta tietoomme tulleita liikesalaisuuksia saati muitakaan asioita ulkopuolisille.

Asiakassuhteet

Asiakassuhteet ovat yrityksemme tärkeintä omaisuutta. Pyrimme aktiivisesti neuvomaan ja auttamaan asiakkaitamme, tarvittaessa konsultoimme yhteistyökumppaneitamme erialojen asiantuntijoita ja viranomaisia.

Tavoitettavuus

Olemme tavoitettavissa ja meillä on aikaa asiakkaillemme. Keskustelemalla haluamme löytää juuri asiakkaillemme sopivimmat tavat toimia. Olemme avoimia, ohjaamme ja opastamme asiakkaitamme sekä asiakkaitamme koskevista muutoksista.

Arvot

Arvostamme rehellisyyttä ja avoimuutta ja kunnioitamme luontoa. Ympäristön ja yhteisen omaisuuden vahingoittamista tai anastamista, ihmisten hyväksikäyttöä tai lahjontaa emme hyväksy. Emme hanki itsellemme, yrityksellemme tai asiakkaillemme rahaa tai muuta omaisuutta epärehellisin keinoin.

Kouluttautuminen

Pystyäksemme auttamaan asiakkaitamme kirjanpidon säännösten ja verotuksen muuttuessa kokoajan, on jatkuva koulutus osa arkeamme, ammattitaitomme ylläpitäminen on meille tärkeä asia.

Olemme vastuullinen ja osaava tilitoimisto. Ota yhteyttä! Palvelemme mielellämme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun yrityksellesi sopivasta kirjanpidon ja taloushallinnin ratkaisusta.

Ota yhteyttä